Verzenden en retourneren

Wij versturen al onze artikelen via PostNL. Zodra jouw bestelling gereed is voor verzenden ontvang je een track and trace code per e-mail. Zo kan je jouw bestelling volgen wanneer deze bezorgd wordt.

Bij een besteding vanaf € 55,00 zijn de verzendkosten gratis.

Onze artikelen worden binnen 24u verzonden. Je bestelling zou dus binnen 2 tot 4 dagen binnen moeten zijn.

Jouw retourpakket kun je inleveren bij een dichtstbijzijnde postNL punt.

Het kan natuurlijk zijn dat je per ongeluk de verkeerde maat besteld hebt of het bestelde product toch niet helemaal naar wens is. Dan kun je jouw producten 14 dagen na ontvangst retourneren. Via https:/cheapdealsbyangeloviccy.myparcel.me/ kun je met de track and trace code van jouw ontvangen pakket een retourlabel aanvragen. Print daarna het retourlabel uit. Doe de producten in de originele verpakking en plak het retourlabel op het pakket dat je retour wilt sturen en lever deze bij de dichtstbijzijnde postNL punt in.

Nadat je je bestelling hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren.

Voor meer informatie over het recht van retour kan je de algemene voorwaarden bekijken.

Als je een product retourneert storten wij het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst terug op je rekening. Je betaald de retourverzendkosten bij het aanmelden van jouw retourzending. 

Het adres waar het pakket retour naartoe gestuurd moet worden vindt je op het retourlabel dat je van ons per e-mail ontvangt.