Boodschappen trolley

 12,49

Met deze handige trolley wordt het meenemen van de boodschappen een stuk gemakkelijker. Of het nu gaat om dagelijkse boodschappen, een grote supermarkttrip of het vervoeren van andere spullen, deze trolley is voor alles geschikt.

Beschrijving

Boodschappentrolley

Ben je op zoek naar een handige oplossing voor je boodschappen of andere spullen? Met deze handige trolley wordt het meenemen van de boodschappen een stuk gemakkelijker. Of het nu gaat om dagelijkse boodschappen, een grote supermarkttrip of het vervoeren van andere spullen, deze trolley is voor alles geschikt.

Specificaties trolley

Onze trolley is uitgerust met 3 wieltjes, waardoor hij soepel over verschillende oppervlakken rolt zonder dat je veel kracht hoeft te gebruiken. Bovendien is hij voorzien van een handige beugel, waardoor hij rechtop kan staan wanneer dat nodig is, wat het vullen van de trolley nog gemakkelijker maakt. Met afmetingen van circa 95 x 35 x 26 cm biedt deze boodschappentrolley voldoende ruimte voor al je boodschappen, waardoor je niet met meerdere tassen tegelijk hoeft te lopen. De boodschappentrolley is gemaakt van duurzaam polyester en heeft een opvallende blauwe kleur. Met zijn stevige constructie ben je verzekerd van kwaliteit en langdurig gebruik.

Een goedkope boodschappen trolley bestel je gemakkelijk bij Cheap Deals by Angelo Viccy

Vanaf €55,00 euro leveren wij al onze producten gratis in Nederland. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te halen bij één van onze afhaalpunten. Je bestelling ophalen bij een afhaalpunt is zonder minimale besteding. Online bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. Zie je toch af van je product(en)? Geen probleem, je kan het product na ontvangst binnen 14 dagen retourneren. Benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bekijk dan ons gehele goedkope deals assortiment.

Gerelateerde producten

Populaire producten

Nieuwste producten

Best beoordeelde producten