Una Casa Wokpan 30,5cm

 25,00

De Casa wokpan is goed ontworpen en is heel betaalbaar. Hij is 30,5 cm in diameter. Hij is geschikt voor alle warmtebronnen zoals onder andere: Elektrisch, Gas, Inductie, Keramisch, Oven.

Beschrijving

Bak in een korte tijd verschillende wok gerechten met deze Casa wokpan. Deze goed-ontworpen wok is heel betaalbaar. Hij is 30,5 cm in diameter, maar heeft dezelfde inhoud als een wok met een grotere diameter. Het gietijzer is een goede warmtegeleider en door het materiaal wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Hierdoor zijn uw wok gerechten in een korte tijd snel heet. Deze Uno Casa Wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen zoals onder andere: Elektrisch, Gas, Inductie, Keramisch, Oven. Doordat deze wokpan met zijn vlakke onderkant een brede basis heeft, staat hij stevig en veilig, op welke manier je ook kookt, of dat nu op gas is, op een elektrische of inductie-kookplaat, in een oven, op een kampvuurtje of onder een grill. De vlakke bodem heeft een diameter van ongeveer 15 cm aan de onderkant (buitenkant) en ongeveer 11 cm aan de binnenkant. Deze gietijzeren wok is goed vast te houden, makkelijk op te pakken en eenvoudig om mee te koken vanwege de twee robuuste handgrepen aan beide zijden. Hiermee kun je hem goed draaien en oppakken en daardoor is hij geschikt voor elke klus. Het duurzame oppervlak van deze gietijzeren bakpan bakt niet aan houdt de warmte perfect vast als je aan het koken bent. Daarmee is hij dus geschikt voor al je gerechten.
Het flexibele, siliconen deksel van de wok houdt de hitte en het vocht van je roerbakgerechten perfect vast en draagt bij aan een fantastische textuur en smaak. Bovendien past het deksel op meerdere potten en pannen uit de collectie van Uno Casa, dus je kunt hem keer op keer gebruiken. Het is aanbevolen om de wokpan met de hand schoon te maken.

Gerelateerde producten

Populaire producten

Nieuwste producten

Best beoordeelde producten