Smartphone kluis

 4,99

Smartphone kluis voor 6 telefoons

Beschrijving

Gezelligheid terug aan tafel? Kies dan voor deze smartphone kluis.

Een leuk cadeau voor de telefoonverslaafde. Men zal er zeker om lachen als ze dit cadeau krijgen. Het is echter ook een hint naar onze manier van doen. gebruik hem af en toe, niet voor een hele dag maar gewoon tijdens het eten of een goede discussie.

Gebruik de gevangenis als een leuke manier. Met ruimte voor maximaal 6 telefoons kan de smartphonekluis worden gebruikt als een ideale manier om de toegang tot de telefoon te beperken.

Het design is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat telefoons niet kunnen worden verwijderd terwijl de kluis vergrendeld is. Afmeting 19cm x 19cm x 11cm.

Dit goedkope artikel bestel je gemakkelijk bij Cheap Deals by Angelo Viccy

Vanaf €55,00 euro leveren wij al onze producten gratis in Nederland. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te halen bij één van onze afhaalpunten. Je bestelling ophalen bij een afhaalpunt is zonder minimale besteding. Online bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. Zie je toch af van je product(en)? Geen probleem, je kan het product na ontvangst binnen 14 dagen retourneren. Benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bekijk dan ons gehele goedkope deals assortiment.

Gerelateerde producten

Populaire producten

Nieuwste producten

Best beoordeelde producten