Emaldent Sensitive tandpasta 7st

 10,00

Emaldent Sensitive tandpasta is speciaal ontworpen om je tanden te beschermen tegen tandbederf en daarnaast versterkt het je tandglazuur. De tandpasta voor gevoelige tanden reinigt je tanden voorzichtig en grondig.

Beschrijving

Ontdek de Voordelen van Emaldent Sensitive Tandpasta

Emaldent Sensitive tandpasta is speciaal ontworpen om je tanden te beschermen tegen tandbederf en daarnaast versterkt het je tandglazuur. De tandpasta voor gevoelige tanden reinigt je tanden voorzichtig en grondig. Ervaar het verschil van een schone en gezonde mond. Let op, de tandpasta is niet geschikt voor kinderen.

Tandpasta voor gevoelige tanden

Emaldent Sensitive tandpasta beschermt tegen tandbederf en verhardt het tandglazuur. Deze tandpasta reinigt je tanden voorzichtig en grondig. Emaldent Sensitive vermindert tandgevoeligheid en geeft je een frisse adem! Kies nu voor Sensitive tandpasta van Emaldent en ervaar het versterken van je tandglazuur!

Goedkope tandpasta bestelt u gemakkelijk bij Cheap Deals by Angelo Viccy

Wij leveren onze producten van Cheap Deals by Angelo Viccy vanaf €55,00 euro gratis in Nederland. Het is ook mogelijk om je bestelling, ongeacht je bestelhoeveelheid, gratis af te halen bij één van onze afhaalpunten. Online bestellingen worden geleverd binnen 2-4 werkdagen. Zie je toch af van je product(en)? Geen probleem, je kan het product na ontvangst binnen 14 dagen retour sturen. Benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bekijk dan ons gehele goedkope deals assortiment.

Gerelateerde producten

Populaire producten

Nieuwste producten

Best beoordeelde producten