Campinglamp op batterijen

 9,99

Met zijn 260 lm helderheid en 360° lichtstraling, voorziet de Camping lantaarn van Uniqtec ruimschoots in verlichting voor al je buitenavonturen, perfect voor kamperen! De campinglamp functioneert op 3 AA batterijen.

Beschrijving

Ontdek het gemak van de campinglamp op batterijen

Deze Camping lantaarn van Uniqtec biedt met zijn 260 lm helderheid en 360° lichtstraling voldoende verlichting voor al je buitenactiviteiten. Ideaal voor op de camping!

Campinglamp op batterijen

Deze lantaarn, die functioneert op 3x AA-batterijen (meegeleverd), is stoot- en spatwaterbestendig, waardoor hij ideaal is voor avonturen in de natuur. Met zijn compacte formaat van ongeveer 11 cm, uit te schuiven tot 19 cm, en twee handgrepen is hij gemakkelijk mee te nemen, waar je avontuur je ook brengt.

Een goedkope campinglamp bestel je gemakkelijk bij Cheap Deals by Angelo Viccy

Wij leveren onze producten van Cheap Deals by Angelo Viccy vanaf €55,00 euro gratis in Nederland. Het is ook mogelijk om je bestelling, ongeacht je bestelhoeveelheid, gratis af te halen bij één van onze afhaalpunten. Online bestellingen worden geleverd binnen 2-4 werkdagen. Zie je toch af van je product(en)? Geen probleem, je kan het product na ontvangst binnen 14 dagen retour sturen. Benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bekijk dan ons gehele goedkope deals assortiment.

Gerelateerde producten

Populaire producten

Nieuwste producten

Best beoordeelde producten