Vocul stuntstep voor kinderen

 30,00

De VOKUL Stuntstep, een stuntstep voor kinderen.

Beschrijving

Domineer de straten met de VOKUL stuntstep

De VOKUL Trii S1 Stunt Scooter, een originele VOKUL stuntstep voor kinderen, combineert robuustheid en veiligheid in een opvallend zwart/groen ontwerp. De step heeft de volgende afmetingen: 78cm hoog, 10,5cm breed en 63cm lang. Deze klasse A stuntstep biedt een stevige en veilige rit voor jonge stunters.

Vanaf 15 stuks, € 25,00 per stuk inclusief BTW en factuur. Adviesprijs € 69,95 / € 79,95.

Step voor kinderen

De VOKUL Trii S1 is de ultieme complete stuntstep voor beginners. Gemaakt van 6061 supersterk vliegtuigaluminium en voorzien van versterkte warmtebehandelde gesmede platen in het dek, biedt deze professionele stuntstep duurzaamheid en stabiliteit. Uitgerust met hoogwaardige precisielagers en 86A PU-wielen zorgt de VOKUL Trii S1 voor een soepele en stabiele rit voor jonge steppers.

Een goedkope stuntstep voor kinderen bestel je gemakkelijk bij Cheap Deals by Angelo Viccy

Wij leveren onze producten van Cheap Deals by Angelo Viccy vanaf €55,00 euro gratis in Nederland. Het is ook mogelijk om je bestelling, ongeacht je bestelhoeveelheid, gratis af te halen bij één van onze afhaalpunten. Online bestellingen worden geleverd binnen 2-4 werkdagen. Zie je toch af van je product(en)? Geen probleem, je kan het product na ontvangst binnen 14 dagen retour sturen. Benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bekijk dan ons gehele goedkope deals assortiment.

Gerelateerde producten

Populaire producten

Nieuwste producten

Best beoordeelde producten